Neem contact op via +3135 73 705 87 of info@bednest.nl
Binnen 1 dag geleverd Neem contact op via+3135 73 705 87 of info@bednest.nl
Bednest Huren

Bednest Huren

Waardering 4.85 op 5 gebaseerd op 13 klantbeoordelingen
(13 klantbeoordelingen)

149.00 139.00

Waardering 4.85 uit 5

Wil je liever je Bednest huren? Wij bezorgen je Bednest thuis en halen hem na 7 maanden weer bij je op!

Zo ontzorgen we je in deze hectische tijd.

1. Selecteer de datum (door op start te drukken), kies op welke dag (ma-vrij) je de Bednest geleverd wilt hebben. Vervolgens druk op  “In winkelmand”

2. Klik daarna op “Voeg accessoires toe”   voor een verzekering, extra matrashoeslakens, een reistas of een upgrade naar een Bio matras.
Voeg accessoires toe

000

Maak Bednest compleet

Bednest huren voor Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Ierland en Groot-Brittannië.

Als je een Bednest huurt, kan je er zeker van zijn dat je Bednest in perfecte en schone staat is, met een nieuw matras en nieuwe zijkanten.

Je kan op ieder gewenst moment de huur van je Bednest regelen. Dat mag maanden van te voren zijn, maar ook vlak voor je uitgerekende datum of zelfs na je bevalling. Hou dan rekening  met 10  dagen levertijd. Je ziet bij het kiezen van de startdatum bij je bestelling ook, dat de kalender de eerst mogelijke datum 10 dagen later aangeeft. Het kan voorkomen dat het onverhoopt langer duurt, maar dan informeren we je! Andersom geldt het ook; als je met spoed een Bednest nodig hebt, neem dan  direct contact met ons op! Wij stellen alles in het werk om je te helpen.

Je huurt je Bednest voor 7 maanden. Mocht je tegen het einde van de huurtijd de Bednest langer nodig hebben, neem dan contact met ons op!

We adviseren je om als afleverdatum 3 weken voor je uitgerekende datum aan te houden. Mocht je kindje nu onverhoopt eerder geboren worden, laat het ons dan gewoon weten! We zorgen dan dat de Bednest zo spoedig mogelijk naar je toekomt.

In de webshop kies je de datum die valt 3 weken voor je uitgerekende datum. Je krijgt na je bestelling een bevestiging van Bednest.nl en na één tot enkele dagen ontvang je ook van Bednest UK een bevestiging van je bestelling. Bednest UK regelt de  uitlevering van de Bednest en zorgt ook dat je instructies krijgt voor het uiteindelijk retourneren van je Bednest.  Let op dat je altijd de transportdoos bewaart voor de retourzending.

Extra Bednest huur accessoires

Je kan de gewenste extra accessoires aanvinken. Deze worden dan tegelijk met je Bednest bezorgd.

Lees voor gebruik altijd goed de handleiding door. Je kan de handleiding hier downloaden

Bednest huren voor Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Ierland en Groot-Brittannië.

In de bovengenoemde landen kan je je huur bednest gratis laten bezorgen.

Extra informatie

Gewicht 17 kg
Afmetingen 88 x 54 x 24 cm

Reviews(13)

 1. Waardering 5 uit 5

  We twijfelden erover om een co-sleeper te kopen. Dat we op kraambezoek waren bij vrienden, zagen we een mooi ontwerp. De kraamvrouw vertelde ons dat het een bednest was en dat ze die huurde. Toen waren we meteen om en hebben de bestelling geplaatst. Ik was zelf al ver in mijn zwangerschap en vroeg of de bednest met spoed bezorgd kon worden en dat is meteen geregeld. Onze zoon ligt er inmiddels lekker in te slapen.

 2. Waardering 5 uit 5

  We hebben enorm veel plezier gehad van de Bednest.
  Ik vond het ideaal met het geven van borstvoeding ‘s nachts.
  Ook vond ik het fijn om hem zo dichtbij te hebben de eerste periode en gezellig om naast hem wakker te worden.

 3. Waardering 5 uit 5

  Alles is super verlopen en heel veel plezier gehad van de bednest. Kan het iedereen aanraden 😊

 4. Waardering 5 uit 5

  We zijn zeer tevreden over de bednest en de service om hem te huren. Het ging allemaal heel soepel en vlot. Onze dochter slaapt heerlijk in haar bedje!

 5. Waardering 5 uit 5

  Voor de geboorte van onze zoon een Bednest gehuurd. Naast het mooie design is het wiegje ook zeer praktisch. Zo fijn om onze wolk dichtbij aan ons bed te hebben. Het onderstel was gemakkelijk op de hoogte van ons bed te verstellen en het gestoffeerde zijkantje was eenvoudig te openen om hem eruit te halen voor het voeden. Na een aantal weken hebben we het nest op zijn eigen kamertje gezet met het onderstel op de hoogste stand zodat je niet te veel hoeft te bukken. Bij verkoudheid kun je het wiegje ietsje schuiner instellen zodat je kindje wat vrijer kan ademen. Daarbij is het bedje makkelijk plat te vouwen zodat je het overal naar toe mee kan nemen. Een andere locatie, maar toch in zijn eigen vertrouwde bedje. Kortom, een ideaal nestje dat zijn werk doet in die bijzondere eerste maanden!

 6. Waardering 5 uit 5

  Hi Esther,

  Ik ben super blij met de huur van de bednest, het bedje bevalt heel goed! Ook vond ik de manier waarop het bedje werd verstuurd echt super, kreeg nog mailtje van tevoren en was keurig op tijd. Ik vind het ook heel fijn dat we het bedje straks kunnen terugsturen, dat scheelt ook ruimte in opslag en huur m graag nog een keer bij een tweede kindje!

  Met vriendelijke groet,

  Linda van Dongen-Priem

 7. Waardering 5 uit 5

  Wij wonen in Amsterdam en qua ruimte moesten we een beetje improviseren toen we op zoek waren naar een wiegje voor ons kindje. Ik kreeg een tip over het bednest. Ik kan het iedereen aanraden. Zeker bij een eerste geeft het een heel vertrouwd gevoel dat ons zoontje de eerste paar maanden bij ons op de kamer lag. Het gaf mij enorm veel rust dat ik zijn ademhaling kon horen wat weer resulteerde in goede nachtrust die onbeschrijflijk waardevol is in het begin! Daarnaast is het ideaal voor het geven van borstvoeding, want je klinkt de zijkant open en schuift hem zo je eigen bed in en maak je ultiem gebruik van de ruimte in (een klein) huis. En last but not least; het is een heel strak modern design en prachtig materiaal. Toen ik me er verder in ging verdiepen, kwam er nog een bijkomend voordeel bij. Je kan een bednest ook leasen. Voor een periode die je zelf kiest, met een nieuw matras en zijkanten, hij wordt aan huis gebracht ruim voor je bevalt en opgehaald als de lease periode is afgelopen en voor een scherp tarief. Heb je de ruimte, dan is het de investering echt waard om het bednest aan te schaffen, maar wij kiezen bij een tweede weer voor deze lease optie.

  Suzan

 8. Waardering 5 uit 5

  Het gaat super! We zijn zeer tevreden met de Bednest. Erg makkelijk in gebruik. Het bedje ziet er qua design ook erg mooi uit. We zijn zeer tevreden.

 9. Waardering 5 uit 5

  Wij hebben de Bednest voor 6 maanden gehuurd via Pink Cloud / Bednest.nl en vonden dat een ideale oplossing! (Ook omdat we niet veel bergruimte hebben in huis om het bedje te bewaren) Het bedje zag er perfect uit en het is fijn dat je er een nieuw matrasje bij krijgt. We hebben het bedje met veel plezier bijna 5 maanden naast ons bed gebruikt voor ons zoontje. De eerste weken – toen hij overdag nog echt veel sliep – hebben we de wieg ook los van het onderstel in de woonkamer gebruikt, heel fijn dat dat kan! Onze zoon sliep na 6 weken door en daar heeft het bedje vast aan bijgedragen. Bovendien vinden we het een erg mooi design, dat is ook belangrijk natuurlijk! 🙂 Als er een broertje of zusje komt gaan we zeker weer een Bednest huren.
  Bedankt ! Groetjes Sarah

 10. Waardering 5 uit 5

  Wij hadden het bedje gehuurd via Bednest, welk een uitstekende service bood aan huis. De bednest is geweldig mooi ontworpen en ook nog heel praktisch! Het waren doorwaakte nachten, maar met je kleintje naast je is dat een stuk beter te behappen. Echt een aanrader voor iedereen!
  Eva

 11. Waardering 4 uit 5

  De bednest was geweldig, was een keizersnede dus extra fijn om onze dochter zo dichtbij te hebben!
  Met vriendelijke groetjes Mirre

 12. Waardering 5 uit 5

  Hi Esther,
  Onze dochter Christina is 7 november geboren en het gaat heel goed met haar. We zijn heel blij met het bednest. Ik vind het heel fijn dat ik haar vanuit mijn bed kan zien en kan aanraken als ze onrustig is. Doordat ze zo dichtbij is heb ik heel snel in de gaten wanneer ze gevoed wil worden, hierdoor is ze tot nu toe een makkelijke baby en hebben wij voldoende nachtrust.
  Groetjes Marloes

 13. Waardering 4 uit 5

  Beste Esther
  De bednest is goed aangekomen.
  Het is echt super praktisch en ons zoontje slaapt er heel goed in. Echt een aanrader!
  Mvg, Emilie

Add a Review

Add a Review