WhatsApp - call us -->+3164 109 6834 Or email -->info@bednest.nl
Snelle levering Neem contact op via+3135 73 705 87 of info@bednest.nl

Missie & Visie

Wat wij willen bereiken

Missie

De Bednest wieg geeft ouders en hun kindje de beste start na de geboorte. Door verkoop en verhuur van de Bednest, willen we deze bijzondere wieg bereikbaar maken voor iedereen.

Visie

Om zoveel mogelijk pasgeborenen een veilige en goede start te bieden, is onze ambitie om de Bednest wieg bij zoveel mogelijk ouders bekend te maken. Wij van Bednest blijven ons ontwikkelen als hét kennisplatform voor de Bednest. We geven advies, tips en kunnen al je vragen over de Bednest wieg beantwoorden. We zijn altijd bereikbaar en doen er alles aan om ouders te ontzorgen, door mee te denken en onze persoonlijke aandacht te geven. Door zowel verkoop als verhuur zorgen we er bovendien voor dat de Bednest voor iedereen toegankelijk is.

Zo dragen wij ons steentje bij aan de belangrijke eerste maanden van jouw baby, want we gunnen iedereen een fantastische start!

dec01
Hoe is Bednest ontstaan?
Hoe is Bednest ontstaan?
By / No Comments

Ze zeggen wel eens dat de praktijk de beste leermeester is, in ons geval klopt dat helemaal! Hoewel we al een bedrijf hadden in praktische baby- en kinderproducten met de naam Pink Cloud, bleek de nood hoog toen onze tweede dochter in 2011 werd geboren.

jan30
Mama’s op hakken by Elise
Mama’s op hakken by Elise
By / No Comments

Samen slapen met een co-sleeper Toen ik zwanger raakte van Filip wist ik gelijk dat ik hem de eerste tijd…

jan30
Furnlovers by Marielle Wielheesen
Furnlovers by Marielle Wielheesen
By / No Comments

Een mooie, veilige co-sleeper: Bednest Inmiddels alweer 33 weken zwanger. Alle clichés zijn waar, want wat vliegt de tijd. We…

jan27
Unboxing the Bednest
Unboxing the Bednest
By / No Comments

This short tutorial shows how you set up your bednest. It’s super easy! THE BEDNEST RULES! WHY? 1️⃣can be used…