WhatsApp - call us -->+3164 109 6834 Or email -->info@bednest.nl
Snelle levering Neem contact op via+3135 73 705 87 of info@bednest.nl

Missie & Visie

Wat wij willen bereiken

Missie

De Bednest wieg geeft ouders en hun kindje de beste start na de geboorte. Door verkoop en verhuur van de Bednest, willen we deze bijzondere wieg bereikbaar maken voor iedereen.

Visie

Om zoveel mogelijk pasgeborenen een veilige en goede start te bieden, is onze ambitie om de Bednest wieg bij zoveel mogelijk ouders bekend te maken. Wij van Bednest blijven ons ontwikkelen als hét kennisplatform voor de Bednest. We geven advies, tips en kunnen al je vragen over de Bednest wieg beantwoorden. We zijn altijd bereikbaar en doen er alles aan om ouders te ontzorgen, door mee te denken en onze persoonlijke aandacht te geven. Door zowel verkoop als verhuur zorgen we er bovendien voor dat de Bednest voor iedereen toegankelijk is.

Zo dragen wij ons steentje bij aan de belangrijke eerste maanden van jouw baby, want we gunnen iedereen een fantastische start!

dec01
Hoe is Bednest ontstaan?
Hoe is Bednest ontstaan?
By / No Comments

Ze zeggen wel eens dat de praktijk de beste leermeester is, in ons geval klopt dat helemaal! Hoewel we al een bedrijf hadden in praktische baby- en kinderproducten met de naam Pink Cloud, bleek de nood hoog toen onze tweede dochter in 2011 werd geboren.

apr13
Gast blogger Lotte
Gast blogger Lotte
By / No Comments

Prematuur geboren en de Bednest, mijn positieve ervaring. Mijn eerste zwangerschap ging makkelijk en ongecompliceerd. Na bijna 40 weken braken…

apr03
Gast blogger Natalie Vijfhuizen
Gast blogger Natalie Vijfhuizen
By / No Comments

Klik HIER voor de video HET WIEGJE VOOR BABY APRIL.. Vorige week liet ik jullie de baby kamer room tour…

dec28
Gast Blogger Dirksdotter
Gast Blogger Dirksdotter
By / No Comments

CO-SLEEPING MET BEDNEST December 28, 2017 Scott sliep in het wiegje dat al in de familie was naast ons bed…