WhatsApp - call us -->+3164 109 6834 Or email -->info@bednest.nl
Snelle levering Neem contact op via+3135 73 705 87 of info@bednest.nl

Bednest: 4 in 1

4 in 1: vrijstaande wieg, cosleeper, mozesbasket en reiswieg

De 4 in 1 video

Bednest als vrijstaande wiegbednest-wieg-wiege-2

De Bednest is stevig, stabiel en eenvoudig verplaatsbaar. Als vrijstaande wieg kan je de Bednest overal in huis plaatsen. Misschien vind je het fijn om je kindje eerst bij jullie in de slaapkamer te laten slapen, dichtbij, om aan elkaar te wennen. Je kindje leert slapen in het eigen wiegje, maar hoort jullie vertrouwde geluidjes. Zo bied je je baby geborgenheid en vertrouwen, dat helpt bij het ontwikkelen van een goed slaappatroon. Na die eerste periode kan je kindje leren slapen in het eigen kamertje, want zijn vertrouwde bedje verhuist eenvoudig mee. De geborgenheid en het vertrouwen blijft, met als resultaat een tevreden baby.

 

Bednest als Cosleeper en aanschuifwieg

Veilig samen slapen, dicht bij elkaar, en toch veilig. Met Bednest als cosleeper gebruik je de straps om de Bednest te zekebednest-aanschuifwiegje-beistellbett-samen-slapenren aan het ouderlijke bed. Zo creëer je een veilige brugfunctie als je de zijkant van de Bednest openklapt. Je kan je baby troosten en geruststellen, terwijl je zelf comfortabel in bed kan blijven liggen. Met de transparante zijkant dicht, kan je je kindje bewonderen en ‘s morgens zien wakker worden, wat wil je nog meer? Bewezen is dat veilig samen slapen de kans op wiegendood aanzienlijk reduceert en je kindje een goed slaappatroon ontwikkelt. Als kersverse ouders helpt het samen slapen met je baby, om zelf ook voldoende slaap en rust krijgen. Je hoeft het bed ‘s nachts niet meer uit, waardoor je ook sneller weer in slaap kunt komen na de voeding.

 

Bednest als Mozesbasketbednest-mozes-basket-moses-korb

De wieg van de Bednest kan je eenvoudig van de standaard tillen. Zo heb je niet alleen een prachtige wieg, maar ook een mozesbasket! Ideaal als je je kindje dicht bij je wilt laten slapen als je lekker beneden op de bank zit of een kop koffie drinkt aan de keukentafel. Zo voelt je baby zich geborgen in het vertrouwde bedje en is tegelijkertijd dicht bij je, waar je ook bent.

 

Bednest als Reiswiegbednest-aanschuifwieg-draagtas-reiswieg-reistas-beistellbett-reisewiege-tragetasche

Ga je op vakantie met je kindje, een dagje naar opa en oma of lunchen bij een vriendin? De Bednest neem je gewoon mee. Eenvoudig opvouwbaar en met de handige draagtas makkelijk mee te nemen.  Je tevreden kindje slaapt altijd en overal in zijn vertrouwde wiegje.

 

 

 

 

 

 

 

 

000

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*