WhatsApp - call us -->+3164 109 6834 Or email -->info@bednest.nl
Snelle levering Neem contact op via+3135 73 705 87 of info@bednest.nl
Bednest Huren inclusief Biomatras

Bednest Huren inclusief Biomatras

229.00

Wil je liever je Bednest huren? Wij bezorgen je Bednest thuis en na 7 maanden stuur je hem op onze kosten weer terug!

Zo ontzorgen we je in deze hectische tijd.

Clear dates

000

Maak Bednest compleet

Bednest huren voor Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Als je een Bednest huurt, kan je er zeker van zijn dat je Bednest in perfecte en schone staat is, met een nieuw matras en nieuwe zijkanten.

Je kan op ieder gewenst moment de huur van je Bednest regelen. Dat mag maanden van te voren zijn, maar ook vlak voor je uitgerekende datum of zelfs na je bevalling. Wij adviseren je om als afleverdatum 3 weken voor je uitgerekende datum aan te houden. Mocht je kindje nu onverhoopt eerder geboren, neem dan  direct contact met ons op! Wij stellen alles in het werk om je zo spoedig mogelijk te helpen.

Je huurt de Bednest voor 7 maanden. Op onze kosten stuur je de Bednest, zijkanten en veiligheidsbanden retour. Het matrasje,
matrashoeslakentjes zijn dan jouw eigendom.

In de webshop kies je de datum die valt 3 weken voor je uitgerekende datum. Bewaar onze email goed want hier staan de instructies voor het uiteindelijk retourneren van je Bednest.  Let op dat je altijd de transportdoos bewaart voor de retourzending.

Extra Bednest accessoires

Je kan extra accessoires mee bestellen. Deze worden tegelijk met je Bednest bezorgd.

Lees voor gebruik altijd goed de handleiding door. Je kan de handleiding hier downloaden.

Extra informatie

Gewicht19 kg
Afmetingen88 × 54 × 24 cm

Reviews(1)

  1. Dit bedje verruilde het familiewiegje waar mijn andere 3 kinderen in hebben gelegen. Ik heb zo veel plezier van het bedje en heb geen moment spijt gehad van de aanschaf. Ik heb het bedje ook al bij andere moeders aanbevolen. Dit bedje had ik 9,5 jaar eerder moeten hebben😊. Het is echt knus en gezellig om zo met mijn zoontje te slapen. Ik hoop dat hij nog een lange tijd in zijn bednest past.

    Groetjes Marlous

Add a Review

Add a Review