WhatsApp - call us -->+3164 109 6834 Or email -->info@bednest.nl
Snelle levering Neem contact op via+3135 73 705 87 of info@bednest.nl
Bednest huur accessoires

Bednest huur accessoires

8.0080.00

30.00
80.00
30.00
8.00
000

Als je een Bednest huurt, kan je er zeker van zijn dat je Bednest in perfecte en schone staat is, met een nieuw matras en nieuwe zijkanten.

Je kan op ieder gewenst moment de huur van je Bednest regelen. Dat mag maanden van te voren zijn, maar ook vlak voor je uitgerekende datum of zelfs na je bevalling. Hou dan rekening  met 10  dagen levertijd. Je ziet bij het kiezen van de startdatum bij je bestelling ook, dat de kalender de eerst mogelijke datum 10 dagen later aangeeft. Het kan voorkomen dat het onverhoopt langer duurt, maar dan informeren we je! Andersom geldt het ook; als je met spoed een Bednest nodig hebt, neem dan  direct contact met ons op! Wij stellen alles in het werk om je te helpen.

Je huurt je Bednest voor 7 maanden, je ziet automatisch de eind (retour)datum verschijnen. Mocht je tegen het einde van de huurtijd de Bednest langer nodig hebben, neem dan contact met ons op!

We adviseren je om als afleverdatum 2 weken voor je uitgerekende datum aan te houden. Mocht je kindje nu onverhoopt eerder geboren worden, laat het ons dan gewoon weten! We zorgen dan dat de Bednest zo spoedig mogelijk naar je toekomt.

In de webshop kies je de datum die valt 2 weken voor je uitgerekende datum. Je krijgt na je bestelling een bevestiging van Bednest.nl en na één tot enkele dagen ontvang je ook van Bednest UK een bevestiging van je bestelling. Bednest UK regelt de  uitlevering van de Bednest en zorgt ook dat je instructies krijgt voor het uiteindelijk retourneren van je Bednest.  Let op dat je altijd de transportdoos bewaart voor de retourzending.

Extra Bednest huur accessoires

Je kan de gewenste extra accessoires aanvinken. Deze worden dan tegelijk met je Bednest bezorgd. Na gebruik mag je de accessoires houden.

  • 2 x wit katoen/polyester (65%/35%) matraslaken
  • reistas
  • Biologische upgrade; Je matras zal worden vervangen door een biologisch matras;
  • Verzekering; gedurende de huurperiode ben je met deze verzekering gedekt voor kleine schades door normaal gebruik.

Lees voor gebruik altijd goed de handleiding door. Je kan de handleiding hier downloaden

Reviews(0)

There are no reviews yet.

Add a Review

Be the first to review “Bednest huur accessoires”